Alle 11 resultaten

catan junior
Close

Catan Junior

26.90
Catan Junior is een piratenvariant van De Kolonisten van Catan, voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden. Deze vereenvoudigde versie van het populairste handelsspel van de laatste jaren vormt echter voldoende uitdagingen om ook volwassenen te boeien. De spelers zijn piraten die proberen het eiland te veroveren door daar hun forten en schepen te bouwen. Daar zijn grondstoffen voor nodig, die ze net als in het basisspel met dobbelsteenworpen kunnen verdienen. Als ze niet de juiste grondstoffen hebben kunnen ze ruilen met medespelers, havens, de bank en op de markt. De spookpiraat kan roet in het eten gooien door zuurverdiende grondstoffen weer af te pakken! Wie als eerste al zijn forten heeft gebouwd, wint het spel.
-11%
Close

Murano Board Game

39.00 34.90
Murano de game speelt zich af in Murano, met Murano als een kleine groep van zeven eilanden in de buurt van Venetië die bekend zijn bij toeristen vanwege het maken van glas. Net als in Venetië, zijn de eilanden van Murano gescheiden door kanalen, dus gondels en transport vormen de kern van dit spel.
-26%
Catan Traders and Barbarians 5-6 player expansion
Close

Catan Traders and Barbarians 5-6 player expansion

19.50 14.50
Settlers of Catan Traders & Barbarians uitbreidingsset voor het bordspel The Settlers of Catan waardoor het ook mogelijk is het spel met 5 of 6 personen te spelen.

Catan Cities and Knights 5-6 player expansion

19.50 14.50
Steden en Ridders in de Engelstalige uitvoering voor 5/6 spelers. Nieuwe uitvoering, zeer luxe!
-26%
Settlers of Catan 5-6 players expansion
Close

Settlers of Catan 5-6 player expansion

19.50 14.50
Expansieset voor het bordspel The Settlers of Catan.
-28%
Catan Explorers and Pirates
Close

Catan Explorers and Pirates Expansion

49.90 35.90
De Kolonisten van Catan: Piraten en Ontdekkers is na de uitbreidingen Zeevaarders, Steden & Ridders en Kooplieden & Barbaren de vierde grote uitbreiding op het populairste bordspel van de afgelopen decennia. De handleiding van Piraten en Ontdekkers bevat verschillende scenario's, die stap voor stap de nieuwe spelregels introduceren. In deze Catan uitbreiding staat het ontdekken van nieuwe gebieden centraal. De belangrijkste nieuwe mechanismen bestaan verder uit het daadwerkelijk varen van schepen, die passagiers en goederen oppikken en ergens anders weer afzetten, en 3 uitdagende missies.

Catan Traders and Barbarians Expansieset

39.90 29.90
De uitbreiding omvat maar liefst vier varianten op ‘De Kolonisten van Catan’ en vijf nieuwe scenario’s. De verschillende scenario’s verlopen op moeilijkheidsgraad, waarbij het geluk nogal eens op de proef wordt gesteld. Einddoel: het slotscenario ‘Kooplieden & Barbaren’, dat niet onderdoet voor het pittige ‘Steden en Ridders’. Combineer deze uitbreiding met de speelset ‘Steden en Ridders’ of met ‘De Zeevaarders’ voor een uitdagende en compleet nieuwe ervaring van het geliefde familiespel ‘De Kolonisten van Catan’.

Steam Bordspel

38.90
Steam bordspel is een spel voor de echte veelspeler, maar is door de relatief overzichtelijke speelduur en de eenvoudige versie ook toegankelijk voor families met oudere kinderen. Verschillende speelborden zorgen ervoor dat het spel nooit verveelt.

Settlers of Catan Cities and Knights Expansieset

39.90 29.90
Steden en Ridders in de Engelstalige uitvoering. Nieuwe uitvoering, zeer luxe! Donkere wolken pakken zich samen boven het rustige eiland Catan.

Settlers of Catan Seafarers

39.90 29.90
Met de Seafarers Expansion creëer je een nieuwe wereld van Catan met eilanden en zeerovers. Maak van hout en wol schepen en koloniseer nieuwe eilanden. Met de extra zee en landtegels is het mogelijk verzonnen scenario's of die uit het boek te spelen.

The Settlers of Catan

41.20 30.90
De Kolonisten van Catan in de Engelstalige uitvoering. Nieuwe uitvoering, zeer luxe!